Καταγγελία για βιασμό σε βάρος του Πορζίνγκις

AP Photo/Frank Franklin II

Αντιμέτωπος με βαριά καταγγελία είναι ο Κρίσταπς Πορζίνγκις, καθώς μια γυναίκα υποστήριξε πως πέρυσι τη βίασε στη Νέα Υόρκη.
Το φερόμενο ως θύμα ανέφερε πως περίμενε για πάνω από έναν χρόνο για να καταγγείλει το συμβάν καθώς συζητούσε με την πλευρά του πρώην παίκτη των Νικς και νυν των Μάβερικς να λάβει 68.000 δολάρια, προκειμένου να μείνει σιωπηλή.
Ο δικηγόρος του λετονού φόργουορντ αρνήθηκε τις κατηγορίες και τόνισε πως η πλευρά του πελάτη του έχει ήδη απευθυνθεί στις Αρχές, καθώς η καταγγέλλουσα τον εκβίαζε για να κερδίσει χρήματα.
Μάλιστα τόνισε πως ενήμερο για την υπόθεση είναι και το ΝΒΑ, ενώ απέφυγε οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, καθώς οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το συμβάν έγινε στις 7 Φεβρουαρίου του 2018, σε κτήριο της Νέας Υόρκης όπου διέμενε ο Λετονός σούπερ σταρ. Η ίδια ανέφερε πως κατοικούσε στο ίδιο κτήριο και είχε αποδεχτεί την πρόσκληση του παίκτη στο διαμέρισμά του.
Πλήρη γνώση για την υπόθεση έχουν και οι Μάβερικς, καθώς έλαβαν σχετική ενημέρωση πριν την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Πορζίνγκις με ανταλλαγή.
Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μαρκ Κιούμπαν, δεν θέλησε να πει το παραμικρό, καθώς υπάρχει οδηγία να μην γίνει καμία τοποθέτηση πριν η υπόθεση διαλευκανθεί από τις Αρχές.
Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής οφειλών και δόσεων ρυθμίσεων

ΥΠΕΘΟ και ΑΑΔΕ: Παρατάσεις προθεσμιών καταβολής λόγω ειδικής τραπεζικής αργίας Ενημερώνουμε τους φορολογουμένους ότι, βάσει …