Πάσχα 2019: Η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό (vid)

Πάσχα 2019: Η πρώτη εκτίμηση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό (vid)

Το φθινοπωρινό σκηνικό του καιρού προβληματίζει πολλούς και τους δημιουργεί το ερώτημα με τι καιρό θα περάσουμε το Πάσχα. Την πρώτη εκτίμηση κάνει μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Σε λίγες μέρες πλησιάζει το Πάσχα και πολύς κόσμος αναρωτιέται για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν τότε. Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, έκανε την πρώτη του εκτίμηση για το τι καιρό θα κάνει τις ημέρες του Πάσχα.

Αν και όπως τονίζει ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των καιρικών συνθηκών κατά την περίοδο του Πάσχα, αναφέρει πως η τάση του καιρού είναι μάλλον θετική.

«Τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο καιρός δείχνει να ηρεμεί σταδιακά και η θερμοκρασία να παρουσιάζει κάποια άνοδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, στην παρουσίαση της πρόγνωση του καιρού χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο Σάκης Αρναούτογλου, ενημέρωσε και για τη νέα επιδείνωση που θα παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ της Κυριακής και την αστάθεια που θα διατηρηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης: Αύριο ανακοινώνεται η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό

Ο κατώτατος μισθός από το 2019 και τα 650 ευρώ που ήταν, έχει φθάσει στα …