LIVE- Tσίπρας κατά Τύπου: Απέναντι μας έχουμε μια σκοτεινή συμμαχία

Πόλεμο κατά των ΜΜΕ κήρυξε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων του 2019. Μιλώντας για σκοτεινή συμμαχία, έβαλλε κατά των εφημερίδων και των καναλιών τα οποία αποκάλεσε μεταξύ άλλων «εργοστάσια τοξικής προπαγάνδας και ψεύτικων ειδήσεων».
«Ήδη βρισκόμαστε στην επόμενη ημέρα των μνημονίων και της κρίσης και έχουμε το πλεονέκτημα να σχεδιάζουμε χωρίς την επιβουλή άλλων δυνάμεων και την επιβολή μέτρων και παρεμβάσεων στο σκληρό δημοσιονομικό πλαίσιο της πειθαρχίας, η Ελλάδα και η οικονομία ανασαίνουν, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μπροστά» τόνισε το Σάββατο ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας. «Πρέπει να κλείσουμε την Κερκόπορτα αυτών που θέλουν να αποτρέψουν την προοπτική για τη χώρα» σημείωσε.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα ο αγώνας μας θα είναι δύσκολος, όχι γιατί δεν έχουμε το δίκιο μας, γιατί απέναντι μας έχουμε τοξικό επικοινωνιακό συνασπισμό μια σκοτεινή συμμαχία των κύκλων, των κυκλωμάτων, των συμφερόντων και των πολιτικών τους εκφραστών που έχουν βαλθεί να ξεθεμελιώσουν όλα όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα για να ξαναγυρίσουν στη νομή της εξουσίας και θέλουν να γυρίσουν και τη χώρα πίσω στα ίδιες μεθόδους, τις ίδιες σκοτεινές διαδρομές, τα ίδια πρόσωπα, τον ίδιο πολιτικό πολιτισμό.
Έκανε λόγο για ακραία και επικίνδυνη δεξιά στροφή του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ και για βαθιά αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη ατζέντα. Και πίσω από αυτόν, συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, τους χορηγούς του τα παρασιτικά κανάλια και τις εφημερίδες, που έχουν τεράστιο κόστος λειτουργίας χωρίς έσοδα τα έχουν μετατρέψει σε εργοστάσια τοξικής προπαγάνδας και πολλές φορές ψεύτικων ειδήσεων.

«Αφήνουμε τον Αλέξη Τσίπρα να κοιμάται ήσυχος και να ονειρεύεται ότι τον στηρίζει η μεσαία τάξη που ρήμαξε στους φόρους. Θα ξυπνήσει ούτως ή άλλως στις 26 Μαΐου και θα συνειδητοποιήσει τον καθημερινό εφιάλτη που προκάλεσαν οι επιλογές του σε όλους τους πολίτες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την ομιλία του πρωθυπουργού και προσθέτει: «Ευτυχώς τη νέα του αυταπάτη θα την πληρώσει ο ίδιος και όχι ολόκληρη η χώρα».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τουρκία: Οι δηλώσεις για «γενοκτονία των Αρμενίων» διαστρεβλώνουν τα ιστορικά γεγονότα

Το τουρκικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι οι δηλώσεις είναι αντίθετες με το διεθνές δίκαιο Τη δυσαρέσκειά …