«Avengers - Endgame»: Κατάρριψη του ρεκόρ προπώλησης εισιτηρίων

Οι προπωλήσεις για τα εισιτήρια της ταινίας «Avengers: Endgame» ξεπέρασαν τα 500 εκατομμύρια δολάρια, μέσα στις 24 πρώτες ώρες διάθεσης.
Έτσι, η ταινία της Disney κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ που κατείχε το φιλμ «Star Wars: The Force Awakens», ενώ ακολουθούν οι ταινίες της Disney «Star Wars: The Last Jedi», «Rogue One: A Star Wars Story» και «Avengers: Infinity War».
Αξίζει να αναφερθεί, πως χρειάστηκαν μόλις 6 ώρες ώστε τα εισιτήρια της ταινίας να εξαντληθούν. Την ίδια ώρα, τα social media κατακλύστηκαν από μηνύματα απογοητευμένων σινεφίλ που δεν μπορούσαν να αγοράσουν εισιτήρια, αφού πολλές ιστοσελίδες κατέρρευσαν. Όπως έγραψαν, κάποιοι χρειάστηκε να περιμένουν μέχρι και πέντε ώρες για να αποκτήσουν το μαγικό χαρτάκι.
«Οι προπωλήσεις του ‘’Avengers: Endgame’’ ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καταφέρνοντας να ξεπεράσουν το ‘’Star Wars: The Force Awakens’’, τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ. Σε μόλις έξι ώρες βρέθηκε στην πρώτη θέση των πωλήσεων» δήλωσε ο Έρικ Ντέιβις του Fandago, της μεγαλύτερης ιστοσελίδας πωλήσεων εισιτηρίων στις ΗΠΑ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …