Πάγκαλος: Μονμάρτρη τα Εξάρχεια μόνο με παρέμβαση του στρατού

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

«Η κυρία Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας» έγραψε στο twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας όμως πως αυτό δεν γίνεται «χωρίς την παρέμβαση του στρατού και τη μεταφορά του Ε.Μ.Π.».

5/5 Η κ. Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας. Οι πολιτικάντηδες που εν όψει των Ευρωεκλογών ρίχνουν τις ευθύνες στην Αστυνομία μιλούν για κάτι που δεν γίνεται χωρίς την παρέμβαση του στρατού & τη μεταφορά του Ε.Μ.Π.

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) April 15, 2019

Σε άλλο tweet ο κ. Πάγκαλος επιχείρησε να ερμηνεύσει την καταγωγή των δύο παρουσιαστών της τηλεοπτικής εκπομπής «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, την οποία παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί συχνά.
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών κάποιος απόγονος του Χρήστου Κούτρα είχε μεγάλο κεφάλι, εξού και το επώνυμο Κούτρας, ενώ, ως προς τη σημασία του επωνύμου Ντζούνος δήλωσε άγνοια, προσθέτοντας ότι δεν θα του φανεί περίεργο να είναι σλαβικής ή αλβανικής καταγωγής.
«Και τα δύο ονόματα αποτελούν λαμπρή απόδειξη της προέλευσης του σημερινού πληθυσμού του χώρου κατ' ευθείαν από τους αρχαίους Έλληνες, όπως ισχυρίζονται οι παράφρονες εθνικιστές της δεξιάς» τόνισε.

3/5 Και τα δύο ονόματα αποτελούν λαμπρή απόδειξη της προέλευσης του σημερινού πληθυσμού του χώρου κατ' ευθείαν από τους αρχαίους Έλληνες, όπως ισχυρίζονται οι παράφρονες εθνικιστές της δεξιάς.

— Theodoros Pangalos (@tpangalos) April 15, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …