Ch. League: «Άλωσε» το Τορίνο ο Άγιαξ – Εύκολα η Μπάρτσα τη Γιουνάιτεντ

Με τον Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ (το δεύτερο το "έπνιξε" ο Ντε Χέα), η Μπαρτσελόνα νίκησε 3-0 την Γιουνάιτεντ, με τον Κουτίνιο να βάζει το... κερασάκι στην τούρτα με τρομερό γκολ, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Οι Καταλανοί προκρίθηκαν στα ημιτελικά με συνολικό σκορ 4-0, καθώς στο πρώτο ματς στο "Ολντ Τράφορντ είχαν νικήσει με 1-0.
Μοναδική αήττητη ομάδα στο Champions League αλλά και που δεν έχει βρεθεί πίσω στο σκορ τη φετινή σεζόν η Μπαρτσελόνα, περιμένει έναν εκ των Λίβερπουλ ή Πόρτο στα ημιτελικά!
Τέζαρε και την Γιουβέντους ο Άγιαξ! Παρότι η «Γηραιά Κυρία» προηγήθηκε με τον Ρονάλντο, οι Ολλανδοί δεν το έβαλαν κάτω και αφού απάντησαν, ακολούθησε show στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στο οποίο σφράγισαν την πρόκριση στα ημιτελικά με σκορ 2-1 μέσα στο Τορίνο.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …