Νεκρός ο ηθοποιός του «Τrainspotting 2», Μπράντλεϊ Γουέλς

Ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Γουέλς δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι στη Σκωτία, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γουέλς δολοφονήθηκε στο Εδιμβούργο, την Τετάρτη. Η αστυνομία δήλωσε ότι αξιωματικοί κλήθηκαν στην οδό Τσέστερ στο δυτικό άκρο της πόλης γύρω στις 20:00 και βρήκαν έναν άνδρα με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι. Ο Γουέλς πέθανε προτού προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο.
Η αστυνομία της Σκωτίας δήλωσε: «Ο θάνατός του αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και οι έρευνες συνεχίζονται. Οι αξιωματικοί θα συνεχίσουν να ερευνούν την περιοχή για να συγκεντρώσουν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στην έρευνα». Ο 42χρονος Γουέλς πρωταγωνιστούσε, μαζί με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ και τον Γιούεν Μπρέμνερ στο «T2 Trainspotting». Στο φιλμ, ερμήνευσε τον ρόλο του Ντόιλ, ενός μέλους συμμορίας.

Ο ηθοποιός ήταν στενός φίλος του συγγραφέα Ίρβιν Γουέλς και πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας. Πολλά ήταν τα μηνύματα στα social media για τον θάνατό του. Όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς του τον περιγράφουν ως έναν άνθρωπο με λαμπρό χαρακτήρα που συνέβαλε πολλά στην κοινωνία χάρη στη φιλανθρωπική του δουλειά και το γυμναστήριο πυγμαχίας. Κανείς δεν έχει δώσει στοιχεία που να οδηγούν στους λόγους που έγινε στόχος.
Η δολοφονία του, η οποία για την ώρα είναι ανεξιχνίαστη, έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …