Τσίπρας: Θλίψη και αποτροπιασμός για τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα

«Τα τραγικά νέα για τις βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα μάς γεμίζουν θλίψη & αποτροπιασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Δεν υπάρχουν λόγια για να καταδικάσει κανείς το τυφλό μίσος των τρομοκρατικών επιθέσεων σε θρησκευτικούς ναούς ανήμερα του Καθολικού Πάσχα» σημειώνει ο πρωθυπουργός τονίζοντας ότι «η σκέψη όλων μας στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν».

Τα τραγικά νέα για τις βομβιστικές επιθέσεις στη #SriLanka μάς γεμίζουν θλίψη & αποτροπιασμό. Δεν υπάρχουν λόγια για να καταδικάσει κανείς το τυφλό μίσος τρομοκρ.επιθέσεων σε θρησκευτικούς ναούς ανήμερα του Καθολικού Πάσχα. Η σκέψη όλων μας στους οικείους των ανθρώπων που χάθηκαν

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 21 Απριλίου 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν κατά 4% οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Μάρτιο του 2024

Οι άνδρες ανήλθαν σε 345.445 άτομα (ποσοστό 35,4%) και οι γυναίκες ανήλθαν σε 630.928 άτομα …