Γ. Μοίρας: «Η Περιφέρεια δεν προσφέρεται ως σκαλοπάτι καριέρας για δηλωμένους καριερίστες σαν τον κ. Πατούλη»

photo: eurokinissi

«Η Περιφέρεια Αττικής είναι η καθημερινή ζωή των μισών κατοίκων της Ελλάδας και δεν προσφέρεται ως σκαλοπάτι καριέρας για δηλωμένους καριερίστες σαν τον κ. Πατούλη» αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάννης Μοίρας, εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής» της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις και τοποθετήσεις του Γ. Πατούλη κατά το τελευταίο διήμερο.

Ο κ. Μοίρας διευκρινίζει ότι ο χαρακτηρισμός καριερίστας φορά στο γεγονός ότι ο κ. Πατούλης «πήδηξε από τη θέση του δημάρχου Αμαρουσίου - όπου θα έχανε αν ξανακατέβαινε - στην ανακοίνωση-στρακαστρούκα της δήθεν υποψηφιότητάς του για τον δήμο Αθηναίων και φεύγοντας από αυτήν, προκειμένου να κάνει άκρη για τον κ. Μπακογιάννη, πήδηξε στη σημερινή του υποψηφιότητα για τη θέση του περιφερειάρχη».

Ο κ. Πατούλης, αναφέρει ο κ. Μοίρας «υπόσχεται ανάπτυξη και εργασία σε μία Περιφέρεια, η οποία σήμερα, με τη Ρένα Δούρου στη διοίκηση, φιλοξενεί 1.250 έργα σε 360 εργοτάξια, με χιλιάδες εργάτες και εργαζόμενους μέσα σε αυτά.

Την ίδια ώρα, όλα αυτά τα έργα είναι τόσο προσεκτικά και υπεύθυνα μελετημένα, επιλεγμένα και τοποθετημένα εντός των δήμων αλλά και σε διαδημοτική κλίμακα κι έκταση, που η Αττική αλλάζει συνολικά χαρακτήρα, φυσιογνωμία και λειτουργία, καθιστάμενη ως ένα από πιο σύγχρονα κι εξελιγμένα μητροπολιτικά κέντρα σε Ευρώπη και Μεσόγειο. Αυτό από μόνο του δημιουργεί (και έχει σε προχωρημένο βαθμό ήδη δημιουργήσει όπως αποδεικνύεται από τα επίσημα στοιχεία και δεδομένα) έδαφος, συνθήκες και ευκαιρίες για ανάπτυξη, επενδύσεις, απασχόληση.

Ο μόνος που δεν τα βλέπει όλα αυτά, στα διαλείμματα που κάνει από τα ταξίδια των selfies σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη όπου πιθανώς αναζητεί το επόμενο βήμα υποψηφιότητάς του, είναι ο κ. Πατούλης».

Διαβάστε ακόμα: Ελεύθεροι Λυκουρέζος και Παναγόπουλος για τη «Μαφία των Φυλακών»


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …