Αλ. Λυκουρέζος: Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου με τη «μαφία των φυλακών»

«Ανακουφισμένος» δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος αφέθηκε αργά χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

«Δεν με αφορά η υπόθεση. Κακώς συνδέθηκε το όνομά μου» είπε ο κ. Λυκουρέζος μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι πίσω από τη σύλληψή του του υπήρξε «πολιτικός δάκτυλος» ο κ. Λυκουρέζος απάντησε πως δεν θέλει να επεκταθεί, καθώς, όπως είπε, «δεν είναι ώριμα τα πράγματα». Απαντώντας πάντως σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως «αναμφισβήτητα ορισμένες πηγές προσπάθησαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά» στη σύλληψή του.

Δήλωσε ακόμη πως θα επιμείνει στην αγωγή του κατά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, η δήλωση της οποίας, όπως είπε, ήταν «ατυχέστατη». «Κατέθεσα αγωγή εναντίον της κ. Παπακώστα, η οποία παραβίασε κατά τρόπο βάναυσο τον νόμο, ο οποίος απαγορεύει σε κρατικούς φορείς να εκφράζονται κατά δυσμενή τρόπο σε περιπτώσεις κατηγορουμένων» ανέφερε.

Υπογράμμισε τέλος πως έχει εμπιστοσύνη στους κριτές του και εξέφρασε τη συγκίνησή του για το «μεγάλο κύμα υποστήριξης» που δέχθηκε.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η γιαγιά που συγκίνησε τον Ερντογάν: «Μαζί σου μέχρι τον τάφο»

Ο Τούρκος πρόεδρος έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να τη φροντίζουν για πάντα. Όλη η …