Στη Βρετανία πρόκειται να μεταβεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ο Αμερικανός πρόεδρος, περίπου έναν χρόνο μετά την τελευταία του επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Οι λεπτομέρειες πρόκειται να ανακοινωθούν σ..

Στη Βρετανία στις αρχές Ιουνίου ο Τραμπ

Στη Βρετανία πρόκειται να μεταβεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου ο Αμερικανός πρόεδρος, περίπου έναν χρόνο μετά την τελευταία του επίσημη επίσκεψη στη χώρα. Οι λεπτομέρειες πρόκειται να ανακοινωθούν σήμερα, σύμφωνα με το Sky News.

Όπως και πριν από έναν χρόνο, όταν ο Ντόναλντ Τραμπ και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια συναντήθηκαν με τη βασίλισσα στο Κάστρο του Ουίνδσορ και πέρασαν μαζί της 45 λεπτά αντί των 30 που ήταν προγραμματισμένο, και αυτή τη φορά ο Αμερικανός πρόεδρος θα επισκεφθεί το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Τραμπ θα μεταβεί επίσης στη Γαλλία, όπου θα παρακολουθήσει τους εορτασμούς της επετείου της συμμαχικής απόβασης στη Νορμανδία.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,60% και 125,43 εκατ. ευρώ τζίρος στο κλείσιμο

Η αγορά ανάκαμψε μετά από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός …