Συνεχίζει.. ο Πολάκης με νέα ανάρτηση - Επιτίθεται τώρα και σε Πατούλη: «είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος»

Συνεχίζει.. ο Πολάκης με νέα ανάρτηση - Επιτίθεται τώρα και σε Πατούλη: «είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος»

Με νέα ανάρτηση επανήλθε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στο θέμα των ΑΜΕΑ μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Στις δύο φωτογραφίες που ανήρτησε στο facebook ο Παύλος Πολάκης, σημειώνει τις ίσες ευκαιρίες για τα ΑΜΕΑ σύμφωνα με την ''νεοφιλελεύθερη αντίληψη'' όπως χαρακτηριστικά γράφει αλλά και ''την ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους'' .

Παράλληλα, υποστηρίζει ότι όσα γράφονται γίνονται για συγκεκριμένους λόγους και επιτίθεται στον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας χαρακτηρίζοντάς τον ''λίγο, ελεγχόμενο και διατεταγμένο''.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των "ίσων ευκαιριών " της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ.

Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά είναι τα μόρια ,τα επιδόματα ,οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού).

Αυτό είπα στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Κυμπουρόπουλο...

Όλα τα άλλα που γράφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσίπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κ. Στουρνάρα για την απευθείας ανάθεση με 713.000 ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ του Συνεδρίου e-health το 2014 και το υπερπλεόνασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη μη μείωση του αφορολόγητου .

Άντε καλό βράδυ τώρα και που' σαι Πατούλη: είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με "δικάσεις", όταν για όλη τη βρωμιά του χώρου της υγείας έχεις πιει το αμίλητο νερό (είμαι και στον Ιατρικό Σύλλογο Χανίων όχι στον ΙΣΑ)».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πιερρακάκης: Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την εσωτερική τους δυσπιστία

Αφού εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για την …