Κρίση στην ΧΑ μετά το ευρωψηφοδέλτιο, καταγγελίες και η φυγή προς ΛΑΟΣ

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Αλλαγή φρουράς με αιχμές και καταγγελίες στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Μιχαλολιάκος επιθυμεί οπωσδήποτε την εκλογή του Γιάννη Λαγού στην Ευρωβουλή, ώστε να λάβει ασυλία και να προστατεύεται έναντι των κατηγοριών που αντιμετωπίζει για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Στον αντίποδα, τόσο ο Γεώργιος Επιτήδειος όσο και ο έτερος ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης αποκλείστηκαν από την λίστα.
Ο κ. Επιτήδειος μάλιστα, σε επιστολή του, άφησε αιχμές για ύποπτη διαχείριση πόρων εκ μέρους του κ. Μιχαλολιάκου.
Ο τρίτος ευρωβουλευτής της ΧΑ Ελευθέριος Συναδινός έχει ιδρύσει δικό του κόμμα και κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ ο κ. Συναδινός απήχησε τις καταγγελίες Επιτήδιου, λέγοντας πως κάθε ευρωβουλευτής κατέβαλε 4.000 ευρώ στο κόμμα ανά μήνα, ενώ βοήθεια έδιναν ακόμα και οι βοηθοί τους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …