Euroleague: Πέρασε από το Κάουνας και πάει Final Four η Φενέρ

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε τον 4ο αγώνα των προημιτελικών η Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε 99-82 της Ζαλγκίρις στο Κάουνας, έκανε το 3-1 στη σειρά και εξασφάλισε εισιτήριο για το Final Four της Ευρωλίγκας για 5η συνεχόμενη σεζόν!
Τι κι αν παρατάχθηκε χωρίς τον Κάλινιτς… Τι κι αν έχασε το πλεονέκτημα έδρας στο δεύτερο παιχνίδι… Η ομάδα του Ομπράντοβιτς έστησε ένα απίστευτο σόου στη Λιθουανία και με πρωταγωνιστές τους Ντίξον (25 πόντοι), Σλούκα (15 πόντοι, 10 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα), Βέσελι (12 πόντοι, 6 ασίστ), έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα.
Οι Τούρκοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 15/22 τρίποντα και 22/31 δίποντα! Ντέιβις (25 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Ουότερς (18 πόντοι) πάλεψαν από την ομάδα του Γιασικεβίτσιους, που έπεσε μαχόμενη και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της.
Πηγή: sport-fm


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …