NBA: «Κλείδωσαν» τον Γιάννη και άλωσαν το Μιλγουόκι οι Σέλτικς

AP Photo

Αποφασιστικά μπήκαν στους ημιτελικούς της Ανατολής οι Σέλτικς. Έχοντας εξαιρετικό πλάνο αντιμετώπισης του Γιάννη Αντετοκούνμπο πέρασαν επιβλητικά με 112-90 από το Μιλγουόκι κάνοντας το 0-1 στη σειρά.
Ο Greek Freak ταλαιπωρήθηκε αφάνταστα από το μαρκάρισμα κυρίως του Αλ Χόρφορντ, αλλά και τις βοήθειες των υπολοίπων έχοντας μεν 22 πόντους αλλά με μόλις 4/16 δίποντα (πήρε μόνο 8 πόντους από το «ζωγραφιστό») και 5/10 βολές, αν και μέτρησε 3/5 τρίποντα. Μόνο ο Κρις Μίντλετον με 16 και ο Νίκολα Μίροτιτς με 13 πόντους έδωσαν βοήθειες στον 24χρονο σούπερ σταρ.
Ο Ίρβινγκ με 26 πόντους, 11 ασίστ και 7 ριμπάουντ μαζί με τον Αλ Χόρφορντ που είχε 20 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 τάπες ξεχώρισαν από τους νικητές. Το δεύτερο ματς της σειράς θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (3:00) και πάλι στο Μιλγουόκι.
Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …