Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος

Ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος, ο οποίος βρισκόταν σε κώμα έπειτα από διπλό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, πέθανε τη Δευτέρα σε ηλικία 68 ετών.

Γνωστός από τη συμμετοχή του στη θρυλική ελληνική ταινία «Γλυκιά Συμμορία» του Νίκου Νικολαΐδη στον ρόλο του «Αργύρη» και στο «Μετέωρο και Σκιά» του Τάκη Σπετσιώτη στον ρόλο του «Ναπολέων Λαπαθιώτη», ο Τάκης Μόσχος νοσηλευόταν εδώ και ημέρες σε δημόσιο νοσοκομείο.

Πρωτοεμφανίστηκε σε ταινίες όπως ο «Άγγελος», όμως ο ρόλος που άλλαξε τα πάντα στην καριέρα του και έφερε την αναγνώριση ήταν στη «Γλυκιά Συμμορία», όπου υποδύθηκε έναν άνεργο ηθοποιό, που ζούσε στο περιθώριο και την παραβατικότητα.

Εδώ και σχεδόν 18 χρόνια, ο ηθοποιός ζούσε μόνιμα στη Σκόπελο όπου και δημιούργησε την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα Σκοπέλου (ΕΘΟΣ), µε σκοπό να διδάξει και να αναδείξει τη θεατρική τέχνη, ενώ παράλληλα έκανε μαθήματα σε παιδιά του Γυμνασίου. Ένας από τους τελευταίους ρόλους του στο σινεμά ήταν στην ταινία «Οι Αισθηματίες» του Νίκου Τριανταφυλλίδη το 2014.

Τον Οκτώβριο του 2018 εγκατέλειψε προσωρινά τη Σκόπελο και μετακόμισε στην Κοζάνη, όπου συμμετείχε στην παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Ρωµαίος και Ιουλιέτα», στον ρόλο του πατέρα Λαυρέντιου.

Ωστόσο, η υγεία του τον πρόδωσε και υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Στα τέλη Μαρτίου ο ηθοποιός έπεσε σε κώμα μετά από μια νέα σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων και δεν ξύπνησε ποτέ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …