Ο Μέσι οδηγεί την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League

Την στιγμή που η Λίβερπουλ είχε το πάνω χέρι, πίεζε αρκετά και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ο Λιονέλ Μέσι «μίλησε», και με δύο γκολ διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς της φάσης των «4» του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καμπ Νου.
Ο Σουάρες είχε ανοίξει τον δρόμο στο πρώτο μέρος με προβολή μετά από άψογη μπαλιά του Τζόρντι Άλμπα (26’), με τον Μέσι να μπαίνει με την... μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 75’ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ επτά λεπτά αργότερα με τρομερή εκτέλεση φάουλ!
Κάπως έτσι, ο Μέσι έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι πως θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και η Μπαρτσελόνα στον θρόνο. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ δείχνει πως θα μείνει με «άδεια» χέρια παρότι ήταν φουλ ανταγωνιστική, είχε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανώς ανώτερη από την ομάδα του Βαλβέρδε. Κάπου εκεί, βέβαια, εμφανίστηκε ο Αργεντίνος καθάρισε την μπουγάδα!
Στις 7 Μαΐου η ρεβάνς στο «Άνφιλντ», με την Μπαρτσελόνα να είναι με το... ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League και να οδεύει προς το έκτο της τρόπαιο. Ψάχνει ένα «θαύμα» η Λίβερπουλ, που πρέπει να ανατρέψει διαφορά τριών τερμάτων και κόντρα στην «κυνική» ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο!
Πηγή: sport-fm


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πάνω από 830 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός- Από πότε θα ισχύσει

Σε κάθε περίπτωση, το καθαρό ποσό, είναι πολύ μικρότερο. Πάνω από 830 ευρώ μεικτά θα …