Εξαφάνιση Μαντλίν: Αποκάλυψη σοκ για παιδόφιλο με μάσκα που έμπαινε κρυφά σε παιδικά δωμάτια

photo: Eurokinissi

Επικαλούμενη νεότερες πληροφορίες που παρείχε η Scotland Yard στις πορτογαλικές αρχές, η ειδησεογραφική ιστοσελίδα Expresso αποκαλύπτει ότι ένας παιδόφιλος ενδεχομένως να εμπλέκεται στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Την περίοδο που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν, είχαν καταγγελθεί συνολικά 28 σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους και συγκεκριμένα σε παιδιά παραθεριστών, με κοινό παρονομαστή έναν άνδρα με χειρουργική μάσκα, ο οποίος έμπαινε στα παιδικά δωμάτια, σε σπίτια που νοίκιαζαν οικογένειες τουριστών.

Οι καταγγελίες φέρονται να μην αξιολογήθηκαν σωστά και ακούστηκαν και πάλι στο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix.

«Ο ύποπτος δεν είναι άγνωστος στις πορτογαλικές αρχές. Ο ίδιος εξετάζεται και για άλλες περιπτώσεις παιδοφιλίας, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που μας έρχονται από την Αγγλία, διεξάγεται λεπτομερής έρευνα και για την υπόθεση του κοριτσιού από τη Βρετανία», ανέφερε ανώνυμη πηγή της πορτογαλικής αστυνομίας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Expresso.

Η πηγή που μίλησε στην ηλεκτρονική εφημερίδα, δεν αποκάλυψε το όνομα ή την εθνικότητα του ύποπτου παιδόφιλου.

Πορτογαλικά μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι «η αστυνομία βρίσκεται κοντά στο να μάθει τι έχει συμβεί στην υπόθεση της Μαντλίν Μακάν», επισημαίνοντας ωστόσο, ότι δεν επικρατεί αισιοδοξία για το αν το κορίτσι είναι ζωντανό.

Νέος ύποπτος στο «μικροσκόπιο» 12 χρόνια μετά

Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν και οι πορτογαλικές Αρχές ανακοίνωσαν ότι υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση.

Σύμφωνα με την πορτογαλική Αστυνομία, στο «φως» ήρθαν νέα στοιχεία για την απαγωγή και την εξαφάνιση της μικρής. Η εφημερίδα «Correio da Manha», αναφέρει σε δημοσίευμά της, ότι δόθηκε η εντολή για να ερευνηθεί ένα νέο σημαντικό στοιχείο και ένας νέος ύποπτος.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. Παρά το γεγονός ότι η εισαγγελία δεν αποδέχθηκε πριν από λίγο καιρό το αίτημα για εξέταση νέων στοιχείων, η πορτογαλική εφημερίδα «Correio da Manha» γράφει ότι η αστυνομία ερευνά σημαντικές παραμέτρους σχετικά με την εξαφάνιση.

«Περισσότεροι επιθεωρητές της πορτογαλικής αστυνομίας εξετάζουν ένα νέο πρόσωπο που θεωρείται ύποπτο», γράφει χαρακτηριστικά.

Η έρευνα για το ποιος μπορεί να είναι ο νέος ύποπτος γίνεται υπό άκρα μυστικότητα, προσθέτει. Οι αρχές της Πορτογαλίας δεν έχουν σχολιάσει ακόμα τις πληροφορίες της εφημερίδας.

Πάντως, με αφορμή τη σημερινή επέτειο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, οι γονείς της ανακοίνωσαν ότι όσο ζουν θα συνεχίσουν να ψάχνουν το παιδί τους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για την διάσωση της ΛΑΡΚΟ

Μεγάλο συλλαλητήριο για τη διάσωση της ΛΑΡΚΟ και των εργατών της πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο …