Κινείται δικαστικά για άκυρο ορισμό του διαιτητή Αναστόπουλου ο Ολυμπιακός

Καμία διάθεση να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια στην κλήρωση Αναστόπουλου στο παιχνίδι με τον Προμηθέα δεν έχει ο Ολυμπιακός.
Το γεγονός ότι από τη διαδικασία της κλήρωσης απουσίασε ο Στέλιος Συμεωνίδης (επειδή διαφωνούσε με την τοποθέτηση Αναστόπουλου σε παιχνίδι του Ολυμπιακού) και αυτή διεξήχθη μονάχα με την παρουσία των Κορομηλά και Ταβουλαρέα την καθιστά παράνομη.
Κανονικά, θα έπρεπε η ΚΕΔ να συνεδριάζει με πέντε μέλη, όμως εδώ και καιρό, οι κ.κ. Μουζάκης και Παπαδόπουλος απουσιάζουν και έτσι οι αποφάσεις παίρνονται με την πλειοψηφία των... τριών.
Στη σημερινή κλήρωση λοιπόν, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες μόλις δύο (!) μέλη, κάτι που σημαίνει πως δεν υφίσταται καν πλειοψηφία.
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, το συγκεκριμένο γεγονός είναι εν γνώσει των Πειραιωτών, που προτίθενται να κινήσουν όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Κάτι που θα συμβεί με την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, μέσω των οποίων θα επιδιώξουν ν’ αποδειχθεί άκυρος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.
Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …