Επική ανατροπή και πρώτος τίτλος για Σάκκαρη (VIDEO)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με τρομερή ανατροπή, η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε 2-6, 6-4, 6-2 της Τζοάνα Κόντα στον τελικό του Ραμπάτ και πήρε τον πρώτο τίτλο της καριέρας της.
Η 23χρονη πρωταθλήτρια έχασε με κάτω τα χέρια το πρώτο σετ, ενώ βρέθηκε να χάνει 2-4 στο δεύτερο.
Στη συνέχεια, όμως, ήταν καταιγιστική και με μεγάλη ανατροπή κατέκτησε τον πρώτο ελληνικό WTA τίτλο μετά το 2008.

First title FEELS 🥳@mariasakkari recovers from trailing a set and a break to defeat Johanna Konta 2-6, 6-4, 6-1 and win her first career WTA singles title at #WTARabat. pic.twitter.com/JzYp8Yk2MN

— WTA (@WTA) May 4, 2019

Με την σπουδαία αντεπίθεση και τον πρώτο της τίτλο στον δεύτερο τελικό της καριέρας της, η Σάκκαρη σκαρφάλωσε στο 39 της παγκόσμιας κατάταξης (από το 51).
Η Κόντα έδειξε την εμπειρία της στο πρώτο σετ και έκανε το 1-0 σετ με 2-6, ενώ μπήκε δυνατά και στο δεύτερο σετ και έκανε το 2-4. Από εκείνο το σημείο, όμως, ξεκίνησε η αντεπίθεση της Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε το προβάδισμα με 5-4, ενώ στο δέκατο γκέιμ επέστρεψε από το 40-0 και έκανε το 6-4.
Με την ψυχολογία να είναι, πλέον, υπέρ της, η Σάκκαρη δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το μπρέικ στο τρίτο σετ και να ξεφύγει με 4-1, ανοίγοντας το δρόμο για το 6-1 που της έδωσε τον τίτλο.
Πηγή: sport-fm.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Ικανοποίηση από τις προκριματικές εκλογές

Κομματικές πηγές ανέφεραν χθες το βράδυ πως η συμμετοχή ξεπέρασε τον πήχη των 50.000 που …