Αγγλικό έπος με 4 ομάδες στους ευρωπαϊκούς τελικούς

Οι ομάδες της Αγγλίας πέτυχαν φέτος ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ στα Κύπελλα Ευρώπης καθώς και οι τέσσερις των τελικών Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ ανήκουν στην Πρέμιερσιπ.
Καμία χώρα δεν κατάφερε στην ιστορία του ποδοσφαίρου να έχει και τους 4 εκπροσώπους στα ζευγάρια των δύο τελικών του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ.
Μετά τις Λίβερπουλ και Τότεναμ που έδωσαν ραντεβού για τη Μαδρίτη στον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ήρθε το βράδυ της Πέμπτης η σειρά των Άρσεναλ και Τσέλσι να δώσουν ραντεβού στο Μπακού.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως οι Άγγλοι έχουν το απόλυτο στους δύο τελικούς χωρίς όμως την κατά τα φαινόμενα πρωταθλήτρια, Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ στο Νησί ενώ βρίσκεται και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Γουότφορντ.
Οι αγγλικές ομάδες, έσπασαν φέτος το «κατεστημένο» τη Ισπανίας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …