Ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς πρωταγωνιστεί στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ!

Σε μία γκάφα άνευ προηγουμένου υπέπεσε η παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο προεκλογικό της σποτ που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής, λίγη ώρα μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που εξασφάλισε η κυβέρνηση στη Βουλή.
Στο τηλεοπτικό σποτ με τίτλο «Η δύναμη των Ελλήνων», πρωταγωνιστούν σπουδαίες προσωπικότητες που έχει αναδείξει κατά καιρούς η Ελλάδα με τις εικόνες τους να εναλλάσσονται με γοργό ρυθμό.
Ανάμεσά τους διακρίνεται και ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς…
Όταν έγινε αντιληπτό το σφάλμα, το βίντεο κατέβηκε άρον – άρον, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να διαφύγει από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι σε τέτοια ζητήματα είναι αμείλικτοι.
Δείτε το επίμαχο βίντεο:

#Hepistrofi του σποτ του #ΣΥΡΙΖΑ για τις #ευρωεκλογες2019 με πρωταγωνιστη τον φασιστα Μεταξα!
Το κατεβασαν οταν ειδαν οτι δεν τους παιρνει...#syriza_xeftiles στα τσακιδια η Προοδευτικη σας Συμμαχια με Μεταξα, ΝΑΤΟ, ΕΕ και εφοπλιστες!#kane_ti_diafora με το #ΚΚΕ#psifizw_kke pic.twitter.com/EYBwKZEBOC

— Αδιάκριτος (@adiakrit0s) May 10, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Εurostat: Στο δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ οι Έλληνες

Με προσόντα ανώτερα από τα απαιτούμενα για τις θέσεις απασχόλησής τους, οι Ελληνίδες και οι …