Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ποιες θα είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Μπάρκα στο τέρμα τους Χουλτ, Τσινγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκη. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κρίστιτσιτς και Σιμόες με τους Μάνταλο, Λιβάγια και Μπακασέτα να είναι πίσω από τον προωθημένο Πόνσε. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τους: Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Γιαννούλη, Κάνιας, Σάκχοφ, Ζαμπά, Πέλκα, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2019: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος 2019: Αυτές είναι οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Ποιες θα είναι οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ θα ξεκινήσει τον αγώνα με τον Μπάρκα στο τέρμα τους Χουλτ, Τσινγκρίνσκι, Οικονόμου και Μπακάκη. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Κρίστιτσιτς και Σιμόες με τους Μάνταλο, Λιβάγια και Μπακασέτα να είναι πίσω από τον προωθημένο Πόνσε.

Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τους: Πασχαλάκη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Γιαννούλη, Κάνιας, Σάκχοφ, Ζαμπά, Πέλκα, Μπίσεσβαρ και Άκπομ.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …