Γερμανία: Τρεις νεκροί σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Φωτογραφία αρχείου

Τους μυστηριώδεις θανάτους τριών ανθρώπων που βρέθηκαν μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στο Πάσαου της Βαυαρίας, χτυπημένοι από βλήματα βαλλίστρας, ερευνά η γερμανική αστυνομία.

Στο δωμάτιο του απόμερου ξενοδοχείου, στις όχθες του ποταμού Πάσαου, κοντά στα σύνορα με την Αυστρία, οι αστυνομικοί βρήκαν τρία πτώματα και δύο βαλλίστρες.

Τα θύματα ήταν όλοι τους Γερμανοί πολίτες: 33χρονη, 53χρονος από τη Ρηνανία-Παλατινάτο και 30χρονη από την Κάτω Σαξονία. Και οι τρεις έκλεισαν το δωμάτιο μαζί την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι στην υπόθεση μπορεί να εμπλέκεται και κάποιο άλλο πρόσωπο.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …