Αήττητος πρωταθλητής έπειτα από 30 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ και τρισευτυχισμένος ο Ιβάν Σαββίδης. Ούτε μπορεί, ούτε προσπαθεί να κρύψει την χαρά του για τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που παρέθεσε ο μεγάλος ιδιοκτήτης της ομάδας στους παίκτες του, πήρε αγκαλιά και τις δύο κούπες σε μια ξεχωριστή και ιστορική φωτογραφία για τον ΠΑΟΚ. Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

Αγκαλιά με δύο κύπελλα ο Ιβάν Σαββίδης σε μια ιστορική φωτογραφία για τον ΠΑΟΚ

Αγκαλιά με δύο κύπελλα ο Ιβάν Σαββίδης σε μια ιστορική φωτογραφία για τον ΠΑΟΚ

Αήττητος πρωταθλητής έπειτα από 30 αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ και τρισευτυχισμένος ο Ιβάν Σαββίδης.

Ούτε μπορεί, ούτε προσπαθεί να κρύψει την χαρά του για τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ ο Ιβάν Σαββίδης. Στο αποχαιρετιστήριο γεύμα που παρέθεσε ο μεγάλος ιδιοκτήτης της ομάδας στους παίκτες του, πήρε αγκαλιά και τις δύο κούπες σε μια ξεχωριστή και ιστορική φωτογραφία για τον ΠΑΟΚ.

Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

paok sabbidhs 42


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …