Δικογραφία και για δεύτερο καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, με τα μέλη πλέον του κυκλώματος που είχε στηθεί και ζητούσε χρήματα από τους φοιτητές για να αποκομίσουν ευνοϊκότερη βαθμολογία να ανέρχονται σε τέσσερα. Μετά τον διαβόητο καθηγητή ''φακελάκη'' του ΤΕΙ Σερρών, ακόμη ένας καθηγητής εμπλέκεται στο κύκλωμα που ζητούσε χρήματα από τους σπουδαστές προκειμένου να περάσουν τα μαθήματα. Ο δεύτερος καθηγητής εκβίαζε όσους έπρεπε να παραδώσουν διπλωματική εργασία… Το κύκλωμα, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είχε στήσει ένα φροντιστήριο, και συνεργαζόταν με δύο καθηγητές. Ο ένας έστελνε εκεί τους μαθητές ώστε να περνούν τα μαθήματα και ο δεύτερος μέσω τους ίδιους κυκλώματος έγραφε τις εργασίες… Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη και του δεύτερου καθηγητή μετά τις καταγγελίες για τη δράση του καθηγητή «φακελάκη» και του φροντιστηρίου στην πόλη των Σερρών. Σε εξέλιξη είναι και ένορκη διοικητική εξέλιξη και ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης το ίδρυμα αναμένεται να ασκήσει και πειθαρχικές διώξεις. «Από τον Οκτώβριο ακουγόταν ότι πιθανότατα εμπλέκεται ένας ακόμα καθηγητής. Φαίνεται ότι οι κατηγορίες που σχετίζονται με αυτόν τον καθηγητή σχετίζονται με την εκπόνηση εργασιών με πληρωμή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης.

Δίωξη και για δεύτερο «καθηγητή Φακελάκη» στο ΤΕΙ Σερρών

Δίωξη και για δεύτερο «καθηγητή Φακελάκη» στο ΤΕΙ Σερρών

Δικογραφία και για δεύτερο καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών σχηματίστηκε από τις αστυνομικές αρχές, με τα μέλη πλέον του κυκλώματος που είχε στηθεί και ζητούσε χρήματα από τους φοιτητές για να αποκομίσουν ευνοϊκότερη βαθμολογία να ανέρχονται σε τέσσερα.

Μετά τον διαβόητο καθηγητή ''φακελάκη'' του ΤΕΙ Σερρών, ακόμη ένας καθηγητής εμπλέκεται στο κύκλωμα που ζητούσε χρήματα από τους σπουδαστές προκειμένου να περάσουν τα μαθήματα. Ο δεύτερος καθηγητής εκβίαζε όσους έπρεπε να παραδώσουν διπλωματική εργασία…

Το κύκλωμα, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, είχε στήσει ένα φροντιστήριο, και συνεργαζόταν με δύο καθηγητές. Ο ένας έστελνε εκεί τους μαθητές ώστε να περνούν τα μαθήματα και ο δεύτερος μέσω τους ίδιους κυκλώματος έγραφε τις εργασίες…

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη και του δεύτερου καθηγητή μετά τις καταγγελίες για τη δράση του καθηγητή «φακελάκη» και του φροντιστηρίου στην πόλη των Σερρών.

Σε εξέλιξη είναι και ένορκη διοικητική εξέλιξη και ανάλογα με την έκβαση της υπόθεσης το ίδρυμα αναμένεται να ασκήσει και πειθαρχικές διώξεις.

«Από τον Οκτώβριο ακουγόταν ότι πιθανότατα εμπλέκεται ένας ακόμα καθηγητής. Φαίνεται ότι οι κατηγορίες που σχετίζονται με αυτόν τον καθηγητή σχετίζονται με την εκπόνηση εργασιών με πληρωμή» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρώην πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας Δημήτρης Χασάπης.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ - Παρουσίαση ευρωβουλευτών: Οι 35 ψηφισμένοι, οι δύο νυν και οι πέντε «προεδρικοί»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε σε εκδήλωση τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, παρουσία του …