Χάλκινο μετάλλιο για την Εθνική Ελλάδος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης στην Ρωσία

Άλλο ένα βήμα για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τοκιο, πέτυχε η Εθνική ομάδα τις Ελλάδας στην Καλλιτεχνική( Συγχρονισμένη) Κολύμβηση, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Champions Cup) που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αγία Πετρούπολη τις Ρωσίας, καθως κατέκτησε την τρίτη θέση και βέβαια το χάλκινο μετάλλιο.
Η Ελληνική ομάδα , σε εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον ανταγωνισμού ,με χώρες που έχουν παράδοση στην Καλλιτεχνική κολύμβηση, κατάφερε να εκτελέσει ένα εξαιρετικό πρόγραμμα καταλαμβάνοντας όλο το μήκος της πισίνας και βαθμολογήθηκε με 85,4333 βαθμούς.
Η Εθνική μας ομάδα, ανταγωνίστηκε αντίστοιχα ομάδες που αποτελούν παγιωμένες δυνάμεις στο χώρο της Καλλιτεχνικής κολύμβησης όπως η Ρωσία, η Ισπανία και η Ιταλία.
Αλώστε δεν είναι τυχαίο γεγονός ότι το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες κατέκτησε η Ρωσία με 97,4000 βαθμούς. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία.

Την ανανεωμένη ομάδα τις Εθνικής Ελλάδος που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, απαρτίζουν οι αθλήτριες: Φραγκάκη Ελένη, Γιαλαμά Κρυσταλένια, Κουργιαντάκη Όλγα, Κουτσελίνη Αναστασία, Παπάζογλου Ευαγγελία, Πλατανιώτη Ευαγγελία, Βασιλοπούλου Γεωργία, Ζουζούνη Βιολέτα ενώ αναπληρωματικές ήταν: Καραπαναγιώτου Μαρία και Καριώρη Δανάη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Εθνικής απαρτίζεται από αθλήτριες του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης, ΝΟ Βόλου Αργοναύτες, ΝΟ Χανίων, Ωρίωνα και Ηρακλή.
Η ομοσπονδιακή προπονήτριας της Εθνικής ομάδας Μαρία Θηβαίου δήλωσε: «Δεύτερη συμμετοχή της Ελλάδας στο Πανευρωπαϊκό Κύπελλο ,δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην συγκομιδή μας!!! Φτάνοντας μία ανάσα πριν από τον τελικό μας στόχο.
Με σωστά βήματα πειθαρχία υπομονή σκληρή δουλειά ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε το θαύμα.
Μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα και ειδικά για αυτήν την νέα ομάδα που δουλεύει μόλις λίγους μήνες μαζί. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας για τις καινοτομίες που κάναμε στην ομάδα, τώρα χρειαζόμαστε πολλούς αγώνες και ευελπιστούμε ότι θα βρούμε αρωγό, σε αυτό το ζήτημα, το οποίο είναι καθοριστικό για τον τελικό μας στόχο!!!


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …