NBA: Στους τελικούς οι Ράπτορς με buzzer beater του Λέοναρντ (video)

Ο Λέοναρντ με buzzer beater χάρισε τη νίκη-πρόκριση στους τελικούς της Ανατολής στους Ράπτορς με σκορ 92-90 επί των Σίξερς. Η ομάδα του Καναδά θα αντιμετωπίσει στους τελικούς της Ανατολής τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Οι Ράπτορς με 4-3 πήραν στη σειρά και τη πρόκριση για τους τελικούς της Ανατολής όπου τους περιμένει ο Γιάννης και η παρέα του.
Στην εκπνοή, ο σούπερ σταρ των Ράπτορς ευστόχησε σε buzzer beater, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 41 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη πρόκριση, Στους 17 πόντους σταμάτησε ο Ιμπάκα.
Για τους Σίξερς, ξεχώρισε ο Εμπίιντ –ο οποίος μετά το ματς έβαλε τα κλάματα- με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Ρίντικ να ακολουθεί με 17 πόντους.
Τα δωδεκάλεπτα: 18-13, 44-40, 67-64, 92-90

Shooter's touch. pic.twitter.com/3V2CkKJAaf

— Bleacher Report (@BleacherReport) May 13, 2019


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μητσοτάκης: Νέο βίντεο στο TikTok για την επιστολική ψήφο

Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η επιστολική ψήφος απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες πολίτες Με νέο …