Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες από τους δύο κακοποιούς που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος καταστηματαρχών στην Ηλιούπολη. Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δυο (2) ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα νότια προάστια και συνελήφθησαν την 2-5-2019 στην Ηλιούπολη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) (σχετικό το από 4-5-2019 Δελτίο Τύπου). Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: ΒΟΥΛΤΣΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Χριστίνας, γεννηθέντα 22-4-1977 στο Αμαρούσιο Αττικής ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντα στις 26-12-2000 στην Αθήνα

Αυτοί είναι οι κακοποιοί που «ρήμαζαν» φαρμακεία και πρακτορεία ΟΠΑΠ (pics)

Αυτοί είναι οι κακοποιοί που «ρήμαζαν» φαρμακεία και πρακτορεία ΟΠΑΠ (pics)

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες από τους δύο κακοποιούς που είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος καταστηματαρχών στην Ηλιούπολη.

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δυο (2) ημεδαπών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προέβαιναν συστηματικά στη διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από φαρμακεία και πρακτορεία τυχερών παιγνίων στα νότια προάστια και συνελήφθησαν την 2-5-2019 στην Ηλιούπολη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) (σχετικό το από 4-5-2019 Δελτίο Τύπου).

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

ΒΟΥΛΤΣΟ Παναγιώτη του Ιωάννη και της Χριστίνας, γεννηθέντα 22-4-1977 στο Αμαρούσιο Αττικής

elas dimosiopoiisi

ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ Αριστοτέλη του Χρήστου και της Ευσταθίας, γεννηθέντα στις 26-12-2000 στην Αθήνα

elas dimosiopoiisi1


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πώς να μειώσετε το φόρο εισοδήματος

Η μη ορθή συμπλήρωση των κωδικών θα φέρει μπελάδες και «φουσκωμένο» φόρο του Χρυσόστομου Τσούφη …