Στο φως της δημοσιότητας έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, video ντοκουμέντο από την επίθεση κουκουλοφόρων που έγινε τις προηγούμενες ημέρες σε καταστήματα της Βουκουρεστίου. Στο φως της δημοσιότητας έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, video ντοκουμέντο από την επίθεση κουκουλοφόρων που έγινε τις προηγούμενες ημέρες σε καταστήματα της Βουκουρεστίου. Όπως θα δείτε και στα πλάνα, ο ένας μετά τον άλλον οι νεαροί σπάνε με σφυριά την τζαμαρία. Ανάμεσά τους υπάρχει και ένας που φορά κίτρινο αδιάβροχο. Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου Το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Open Μίνας Καραμήτρου κάηκε ολοσχερώς καθώς άγνωστοι, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, το πυρπόλησαν έξω από το σπίτι της στου Παπάγου. «Αμέσως ο καθένας με ότι μπορούσε προσπάθησε να σβήσει, λάστιχα, κουβάδες, και ευτυχώς που κινητοποιήθηκαν όλοι στην γειτονιά γιατί το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε ένα σημείο που υπήρχαν πολλά δέντρα. Θεωρώ ότι έχει να κάνει και με το γεγονός ότι τα τελευταία βράδια έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ εμπρησμών, αν και στην εκτίμηση μου έχει να κάνει και με την επίθεση που έγινε μισή ώρα αργότερα στο τμήμα της Καισαριανής» δήλωσε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Βίντεο-ντουκουμέντο από την επίθεση κουκουλοφόρων στη Βουκουρεστίου

photo: Eurokinissi

Στο φως της δημοσιότητας έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, video ντοκουμέντο από την επίθεση κουκουλοφόρων που έγινε τις προηγούμενες ημέρες σε καταστήματα της Βουκουρεστίου.

Στο φως της δημοσιότητας έφερε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, video ντοκουμέντο από την επίθεση κουκουλοφόρων που έγινε τις προηγούμενες ημέρες σε καταστήματα της Βουκουρεστίου.

Όπως θα δείτε και στα πλάνα, ο ένας μετά τον άλλον οι νεαροί σπάνε με σφυριά την τζαμαρία. Ανάμεσά τους υπάρχει και ένας που φορά κίτρινο αδιάβροχο.

Πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου
Το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού Open Μίνας Καραμήτρου κάηκε ολοσχερώς καθώς άγνωστοι, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, το πυρπόλησαν έξω από το σπίτι της στου Παπάγου.

«Αμέσως ο καθένας με ότι μπορούσε προσπάθησε να σβήσει, λάστιχα, κουβάδες, και ευτυχώς που κινητοποιήθηκαν όλοι στην γειτονιά γιατί το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε ένα σημείο που υπήρχαν πολλά δέντρα. Θεωρώ ότι έχει να κάνει και με το γεγονός ότι τα τελευταία βράδια έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ εμπρησμών, αν και στην εκτίμηση μου έχει να κάνει και με την επίθεση που έγινε μισή ώρα αργότερα στο τμήμα της Καισαριανής» δήλωσε η δημοσιογράφος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μυτιλήνη: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με Τούρκους τουρίστες

Ο Κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την εφαρμογή της έκδοσης της visa express ενώ διαπίστωσε την …