Τροπολογία για την καταβολή υπερωριών στο 4ο τρίμηνο του 2017 των σωμάτων ασφαλείας κατέθεσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη στην Βουλή. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της τροπολογίας, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε στην υπουργό ότι προχθές σε ατύχημα που σημειώθηκε στα Εξάρχεια, η τροχαία απάντησε πως έχει λάβει εντολή να μην μπαίνει στην περιοχή. «Πρόκειται για μύθο», απάντησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε πως χθες υπήρξε αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων κατά την οποία συνελήφθησαν επτά άτομα. «Αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια» συμπλήρωσε. Δείτε ΕΔΩ την τροπολογία για την πληρωμή υπερωριών των σωμάτων ασφαλείας.

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για την πληρωμή υπερωριών στα σώματα ασφαλείας

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για την πληρωμή υπερωριών στα σώματα ασφαλείας

Τροπολογία για την καταβολή υπερωριών στο 4ο τρίμηνο του 2017 των σωμάτων ασφαλείας κατέθεσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη στην Βουλή.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης της τροπολογίας, ο Ανδρέας Λοβέρδος επισήμανε στην υπουργό ότι προχθές σε ατύχημα που σημειώθηκε στα Εξάρχεια, η τροχαία απάντησε πως έχει λάβει εντολή να μην μπαίνει στην περιοχή.

«Πρόκειται για μύθο», απάντησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε πως χθες υπήρξε αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων κατά την οποία συνελήφθησαν επτά άτομα. «Αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει άβατο στα Εξάρχεια» συμπλήρωσε.

Δείτε ΕΔΩ την τροπολογία για την πληρωμή υπερωριών των σωμάτων ασφαλείας.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Κικίλιας για κακοκαιρία: Η προσπάθεια μέχρι τώρα απέδωσε

 «Ήμασταν όλοι εδώ συντονισμένοι και οργανωμένοι» δήλωσε από το συντονιστικό κέντρο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία ο …