Εκλογές 2019: Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν οι κάλπες

Εκλογές 2019: Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν οι κάλπες

Εκλογές 2019: Τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν οι κάλπες την Κυριακή 26 Μαΐου. Πορτοκαλί, γαλάζιο, μωβ και κίτρινο είναι τα ειδικά διακριτικά χρώματα που θα έχουν οι κάλπες στις φετινές δημοτικές εκλογές, τις περιφερειακές εκλογές καθώς και τις ευρωεκλογές.

Εκλογές 2019: H ψηφοφορία θα αρχίσει στις 7:00 και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 την Κυριακή 26 Μαΐου. H αναγνώριση των εκλογέων γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Η κάλπη που χρησιµοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των συµβούλων και προέδρων κοινοτήτων φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εµπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατής από τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα πορτοκαλί απόχρωσης και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του µέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται µε κεφαλαία γράµµατα λευκής απόχρωσης η φράση: «ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019»

Η κάλπη που χρησιµοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των περιφερειαρχών και περιφερειακών συµβούλων φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εµπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατής από τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα γαλάζιας απόχρωσης και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του µέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται µε κεφαλαία γράµµατα λευκής απόχρωσης η φράση:
«ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019».

Η κάλπη που χρησιµοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των δηµάρχων και δηµοτικών συµβούλων φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εµπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατής από τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα κίτρινης απόχρωσης και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του µέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται µε κεφαλαία γράµµατα λευκής απόχρωσης η φράση: «∆ΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019»

Η κάλπη που χρησιµοποιείται κατά την ψηφοφορία στις εκλογές για την ανάδειξη των µελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου φέρει στην εξωτερική επιφάνεια της εµπρόσθιας κάθετης πλευράς αυτής, της ορατής από τους ψηφοφόρους, έντυπη αφίσα µωβ απόχρωσης
και διαστάσεων 35 x 50 εκατοστών του µέτρου, πάνω στην οποία αναγράφεται µε κεφαλαία γράµµατα λευκής απόχρωσης η φράση:
«ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019»


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …