«Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020» Οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για τη σχολική χρονιά 2019-2020 θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ε.Ε.Π.Π.Σ.: https://www.iep.edu.gr/pps/ κατά το χρονικό διάστημα από 27 Μαΐου έως 4 Ιουνίου. Η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία και Πειραματικά Δημοτικά (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019. Η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά Γυμνάσια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019. Οι εξετάσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019. Η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά Λύκεια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019. Οι εξετάσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα Λύκεια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθούν τη Η απόφαση σε μορφή pdf

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για εισαγωγή στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για εισαγωγή στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία

«Εισαγωγή μαθητών/τριών και σχετικές ρυθμίσεις στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για το σχολικό έτος 2019-2020»

Οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία για τη σχολική χρονιά 2019-2020 θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ε.Ε.Π.Π.Σ.: https://www.iep.edu.gr/pps/ κατά το χρονικό διάστημα από 27 Μαΐου έως 4 Ιουνίου.

Η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά Νηπιαγωγεία και Πειραματικά Δημοτικά (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019.

Η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά Γυμνάσια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Οι εξετάσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019.

Η κλήρωση για εισαγωγή στα Πειραματικά Λύκεια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019.

Οι εξετάσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα Λύκεια (Α΄ Τάξη) θα πραγματοποιηθούν τη

Η απόφαση σε μορφή pdf


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φάμελλος: Όλα τα σκάνδαλα δείχνουν τον κ. Μητσοτάκη - Οργανωμένος μηχανισμός της ΝΔ παραβιάζει το κράτος δίκαιου

Συνυποβάλλαμε την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση γιατί έχουμε ως θέση αρχής τη συνεργασία των …