Με κατάπληξη οι εργαζόμενοι στο νέο διαδικτυακό προς το παρόν κανάλι One Channel, που υπολόγιζαν να δουν στην καταβολή μισθοδοσίας, υπερωρίες, διαπίστωσαν ότι ο μισθός ήταν «σκέτος» Ένα σχέδιο το οποίο μένει να φανεί αν θα εξαντληθεί στις-αρχικές- προθέσεις μοιάζει να είναι το- για την ώρα- ιντερνετικό τηλεοπτικό εγχείρημα, one channel. Μόλις 11 ημέρες από την πρεμιέρα του διαδικτυακού καναλιού (2 Μαΐου) αποχώρησε- σε φιλικό κλίμα- το τρίτο από τα «συστατικά» στελέχη του, ο Θανάσης Τρομπούκης, υπεύθυνος περιεχομένου. Είχαν προηγηθεί η αποχωρήσεις- απομακρύνσεις της Πόπης Τσαπανίδου (διετέλεσε γενική διευθύντρια), του Αλέξανδρου Κλώσσα, (είχε καθήκοντα αρχισυντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων). Ακολούθησαν και οι παραιτήσεις των Μαρίας Σιδηροπούλου, δημοσιογράφου- παραγωγού και Λουκά Καρνή, δημοσιογράφου. Με τις πρώτες αποχωρήσεις, άρχισαν, λέγεται, οι πρώτες μουρμούρες. Που έχουν οικονομικά αίτια. Με κατάπληξη οι εργαζόμενοι στο κανάλι που υπολόγιζαν να δουν στην καταβολή μισθοδοσίας, υπερωρίες, διαπίστωσαν ότι ο μισθός ήταν «σκέτος» (χωρίς δηλαδή το οικονομικό αντίκρισμα για την υπερωριακή εργασία). Όλοι ρωτούσαν επιτελικά στελέχη του σταθμού σχετικώς αλλά απάντηση δεν πήραν καθώς και τα δήλωναν άγνοια λέγοντας μάλιστα ότι θα ρωτήσουν και θα τους ενημερώσουν.

Με το καλημέρα αποχωρήσεις στο One Channel

photo: Eurokinissi

Με κατάπληξη οι εργαζόμενοι στο νέο διαδικτυακό προς το παρόν κανάλι One Channel, που υπολόγιζαν να δουν στην καταβολή μισθοδοσίας, υπερωρίες, διαπίστωσαν ότι ο μισθός ήταν «σκέτος»

Ένα σχέδιο το οποίο μένει να φανεί αν θα εξαντληθεί στις-αρχικές- προθέσεις μοιάζει να είναι το- για την ώρα- ιντερνετικό τηλεοπτικό εγχείρημα, one channel.

Μόλις 11 ημέρες από την πρεμιέρα του διαδικτυακού καναλιού (2 Μαΐου) αποχώρησε- σε φιλικό κλίμα- το τρίτο από τα «συστατικά» στελέχη του, ο Θανάσης Τρομπούκης, υπεύθυνος περιεχομένου. Είχαν προηγηθεί η αποχωρήσεις- απομακρύνσεις της Πόπης Τσαπανίδου (διετέλεσε γενική διευθύντρια), του Αλέξανδρου Κλώσσα, (είχε καθήκοντα αρχισυντάκτη κεντρικού δελτίου ειδήσεων). Ακολούθησαν και οι παραιτήσεις των Μαρίας Σιδηροπούλου, δημοσιογράφου- παραγωγού και Λουκά Καρνή, δημοσιογράφου.

Με τις πρώτες αποχωρήσεις, άρχισαν, λέγεται, οι πρώτες μουρμούρες. Που έχουν οικονομικά αίτια. Με κατάπληξη οι εργαζόμενοι στο κανάλι που υπολόγιζαν να δουν στην καταβολή μισθοδοσίας, υπερωρίες, διαπίστωσαν ότι ο μισθός ήταν «σκέτος» (χωρίς δηλαδή το οικονομικό αντίκρισμα για την υπερωριακή εργασία). Όλοι ρωτούσαν επιτελικά στελέχη του σταθμού σχετικώς αλλά απάντηση δεν πήραν καθώς και τα δήλωναν άγνοια λέγοντας μάλιστα ότι θα ρωτήσουν και θα τους ενημερώσουν.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΠΑΣΟΚ - Ευρωεκλογές: Οι 8 νέοι υποψήφιοι - Βιογραφικά

Η παρουσίαση των οκτώ που εντάχθηκαν στη λίστα του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές της 9ης …