ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού: Στις 24 Μαϊου θα καταβληθεί η β δόση στους λογαριασμούς των δικαιούχων για το επίδομα παιδιού Α21. ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού Α21: Η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να γίνει το διήμερο 23-24 Μαΐου όπως πρώτο είχε ανακοινώσει το Dikaiologitika News. Στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει πως έχει κάνει λάθος αφού έχει υποβάλλει την αίτηση για το επίδομα παιδιού, μπορεί να την ακυρώσει πατώντας (Οι Αιτήσεις Μου) / (Προβολή) / (Ακύρωση Αίτησης) και κατόπιν να εκκινήσετε νέα αίτηση-υπεύθυνη δήλωση Α21. Το επίδομα για το 2019, όπως έχει ενημερώσει θα πληρωθεί σε έξι δόσεις ως ακολούθως: A' δόση: 29 Μαρτίου Β' δόση: τέλος Μαΐου Γ' δόση: τέλος Ιουλίου Δ' δόση: τέλος Σεπτεμβρίου Ε' δόση: Τέλος Νοεμβρίου ΣΤ’ δόση: Πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων Υπενθυμίζεται ότι εγκρίθηκε η δαπάνη, ύψους 153.400.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Β' διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

ΟΠΕΚΑ - επίδομα παιδιού 2019: Πότε θα γίνει η πληρωμή της β δόσης

ΟΠΕΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού: Στις 24 Μαϊου θα καταβληθεί η β δόση στους λογαριασμούς των δικαιούχων για το επίδομα παιδιού Α21.

ΟΠΕΚΑ Επίδομα παιδιού Α21:

Η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων αναμένεται να γίνει το διήμερο 23-24 Μαΐου όπως πρώτο είχε ανακοινώσει το Dikaiologitika News.

Στην περίπτωση που κάποιος διαπιστώσει πως έχει κάνει λάθος αφού έχει υποβάλλει την αίτηση για το επίδομα παιδιού, μπορεί να την ακυρώσει πατώντας (Οι Αιτήσεις Μου) / (Προβολή) / (Ακύρωση Αίτησης) και κατόπιν να εκκινήσετε νέα αίτηση-υπεύθυνη δήλωση Α21.

Το επίδομα για το 2019, όπως έχει ενημερώσει θα πληρωθεί σε έξι δόσεις ως ακολούθως:

A' δόση: 29 Μαρτίου

Β' δόση: τέλος Μαΐου

Γ' δόση: τέλος Ιουλίου

Δ' δόση: τέλος Σεπτεμβρίου

Ε' δόση: Τέλος Νοεμβρίου

ΣΤ’ δόση: Πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων

Υπενθυμίζεται ότι εγκρίθηκε η δαπάνη, ύψους 153.400.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οικονομικού έτους 2019, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής του επιδόματος παιδιού Β' διμήνου 2019, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων προηγούμενων ετών, σύμφωνα με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές - Δείτε Live

Στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν συνολικά 42 υποψήφιοι - Καταχειροκροτήθηκε η ανακοίνωση υποψηφιότητας του …