Ξεπερνούν τα 3 δις ευρώ οι βεβαιωμένες οφειλές προς τους Δήμους και τα ΝΠΔΔ. Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης απο το βήμα της Βουλής κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των 120 δόσεων. Ο ίδιος χαρακτήρισε αναπτυξιακό το μέτρο λέγοντας ότι με την έναρξη των νέων δημοτικών αρχών τα ταμεία τους θα έχουν ένα σημαντικό απόθεμα. «Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία αλλά αποτελεί μέρος ενός σχεδίου της κυβέρνησης. Θα συνεχίσουμε. Τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα μέτρα και προωτοβουλίες για την ενίσχυση των εργαζομένων» συμπλήρωσε.

Χαρίτσης: Ξεπερνούν τα 3 δις ευρώ οι βεβαιωμένες οφειλές προς τους Δήμους και τα ΝΠΔΔ

Χαρίτσης: Ξεπερνούν τα 3 δις ευρώ οι βεβαιωμένες οφειλές προς τους Δήμους και τα ΝΠΔΔ

Ξεπερνούν τα 3 δις ευρώ οι βεβαιωμένες οφειλές προς τους Δήμους και τα ΝΠΔΔ. Αυτό υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης απο το βήμα της Βουλής κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο νομοσχέδιο για την ρύθμιση των 120 δόσεων.

Ο ίδιος χαρακτήρισε αναπτυξιακό το μέτρο λέγοντας ότι με την έναρξη των νέων δημοτικών αρχών τα ταμεία τους θα έχουν ένα σημαντικό απόθεμα. «Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία αλλά αποτελεί μέρος ενός σχεδίου της κυβέρνησης. Θα συνεχίσουμε. Τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα μέτρα και προωτοβουλίες για την ενίσχυση των εργαζομένων» συμπλήρωσε.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …