Αναίρεση του βουλεύματος για την άδεια Κουφοντίνα άσκησε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Να αναιρεθεί το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Βόλου με το οποίο απορρίφθηκε το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση άδειας, ζητεί η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Η υπόθεση θα συζητηθεί σύντομα στο Ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου εισαγγελέας το οποίο θα αποφασίσει αν θα συνεδριάσει εκ νέου το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου με άλλη σύνθεση για το αίτημα του πολυισοβίτη, ή εάν απορρίψει το αίτημα της Εισαγγελέως.

Η κ. Δημητρίου είχε ζητήσει από την περασμένη εβδομάδα τόσο το βούλευμα όσο και τον ιατρικό φάκελο του Κουφοντίνα ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 2 Μαΐου, όταν άσκησε βέτο ο εισαγγελέας στη χορήγηση της άδειας.

Η άσκηση αναίρεσης του βουλεύματος από την εισαγγελέα έρχεται λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της πληροφορίας πως ο Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στην εντατική του νοσοκομείου Βόλου για καλύτερη ιατρική παρακολούθηση, γιατί επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

naftemporiki.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μέση Ανατολή: Έκτακτη σύνοδος των ΥΠΕΞ της Ε.Ε. την Τρίτη

Την συγκάλεσε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφαλείας …