Τραμπ: «Η Πελόζι τα έχει χάσει»

Συνέχεια στην ανταλλαγή φραστικών επιθέσεων μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και των Δημοκρατικών του Κογκρέσου, με τον Τραμπ να δηλώνει για την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων: «Σας λέω, την παρακολουθώ και την παρακολουθώ για μια πολύ καιρό. Δεν είναι η ίδια. Τα χει χάσει».

Οι δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ έγιναν κατά τη διάρκεια εξαγγελιών του για μια δέσμη ενισχύσεων για αγρότες που έχουν πληγεί από τον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα.

Παράλληλα είπε ότι η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής δεν καταλαβαίνει την εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Μεξικού-Καναδά και ότι έχει πει στον Αμερικανό εκπρόσωπο επί εμπορικών θεμάτων Ρόμπερτ Λαϊτχάιζερ ότι χρειάζεται δύο εβδομάδες για να καταλάβει τη συμφωνία.

Νωρίτερα σήμερα, στο ίδιο ύφος, η Πελόζι είπε: «Ξανά, προσεύχομαι για τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Εύχομαι η οικογένειά του ή κυβέρνησή του ή το προσωπικό του να παρέμβουν για το καλό της χώρας».

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Μαρινάκης προς Τουρκία: Καθαρά για περιβαλλοντικούς σκοπούς τα θαλάσσια πάρκα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε παράλληλα ότι είναι δεδομένη η θέση της ελληνικής κυβέρνησης για συνέχιση …