ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΕΡΡΑΣ: Αποκαλύφθηκαν πλήρως οι Δούρειοι Ίπποι στα μάτια του Δημοκρατικού λαού της Αχαΐας

Με μια σκληρή δήλωσή του ο πρώην Βουλευτής Αχαΐας Μιλτιάδης Βέρρας και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Π.Ε Αχαΐας με τον Κώστα Σπηλιόπουλο, σχολιάζει τη δήλωση του Μιχάλη Κίτρου, ιστορικού στελέχους και επί χρόνια Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, που πριν από λιγες ώρες ανακοίνωσε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του υποστηριζόμενου από τη ΝΔ Νίκου Παπαδημάτου για τον Δήμο της Πάτρας.

Σχολιάζοντας λοιπόν ο κ. Μ. Βέρρας είπε ότι «αποκαλύφθηκαν πλήρως οι Δούρειοι Ίπποι του κινήματος, οι οποίοι επί δεκαετίες ήταν πολιτικοί μέντορες και προωθούσαν σε εκλόγιμες θέσεις Βουλευτές, Περιφερειάρχες και Δημάρχους στην περιοχή μας». Συνεχίζοντας ο κ. Βέρρας μας δήλωσε ότι «ο δημοκρατικός λαός της Αχαΐας θα τους παραδώσει με την ψήφο του στη λήθη και θα τους κλειδώσει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας του τόπου. Αρκετά με αυτά τα παιχνίδια».

Ο κ. Βέρρας ολοκλήρωσε τη δήλωσή του ως εξής: «Με τον κ. Παπαδήματο δεν έχω τίποτα. Δίνει τον δικό του έντιμο προεκλογικό αγώνα ως υποψήφιος δημαρχος. Όμως, οι δημοκρατικοί πολίτες της Αχαΐας γνωρίζουν καλά τον κ. Κίτρου και τα... κατορθώματά του. Και εκείνον και όσους βρίσκονται (μια ζωή...) πίσω από αυτόν... θα τους θυμηθεί την ερχόμενη Κυριακή στην κάλπη».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παπαστεργίου: «Δεν θα αφήσουμε να συγκαλυφθεί το παραμικρό»

Καταλόγισε επίσης στην αντιπολίτευση ότι θέλει να "χτυπήσει" τους πολιτικούς αντιπάλους της ωστόσο με τον …