Μπροστά στην κάλπη

Του Μιλτιάδη Βέρρα*

Βρισκόμαστε πλέον μπροστά στις κάλπες.

Τα εκατέρωθαν επιχειρήματα διατυπώθηκαν, ο προεκλογικός διάλογος και οι αντιπαράθεση έγιναν, όσο και όπως έγιναν.

Η δική μας παράταξη έθεσε κρίσμα ερωτήματα που όμως δεν απαντήθηκαν. Από την Πατρών-Πύργου μέχρι την έλευση του φυσικού αερίου και από την οικονομική καθήλωση της Περιφέτρειας μέχρι τον υψηλό δείκτη της ανεργίας.

Θέσαμε ερωτήματα για την παράδοξη σύμπραξη Σύριζα-Κινάλ στο πρόσωπο του απερχόμενου περιφερειάρχη, μιλήσαμε για την ανάγκη προτίμησης σε ένα ακομμάτιστο συνδυασμό, μιλήσαμε για το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Δυτικής Ελλάδας και παρουσίασαμε ένα πλήρες σχέδιο για την ανάταξη της περιφέρειας.

Διατηρώ μια πλήρη αισιοδοξία. Ο λόγος μας υπήρξε πλήρης και πειστικός. Είμαστε οι μόνοι που θέσαμε επί τάπητος όλα τα μεγάλα προβλήματα και μιλήσαμε γι’ αυτά με το λόγο της αλήθειας και της ειλικρίνειας. Δεν ψαρεύουμε σε θολά νερά, δεν πουλάμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δεν προσπαθήσαμε να κοροϊδέψουμε.

Όμως τώρα είναι η ώρα του πολίτη. Που καλείται να αποφασίσει, να επιλέξει, να πάει στην κάλπη σταθμίζοντας τις θέσεις όλων μας, τις προσωπικές μας διαδρομές, το αν εμπνέουμε ή όχι εμπιστοσύνη.

Ας μου επιτραπεί μια προσωπική νότα. Η Αχαία γνωρίζει καλά το Μιλτιάδη Βέρρα. Η προσωπική, ιατρική, κοινωνική και πολιτική μου διαδρομή είναι διάφανη. Βρίσκομαι λοιπόν μπροστά στους πολίτες και έχω να τους προτείνω. Να τους προτείνω να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιο «Δυτική Ελλάδα μπροστά» με επί κεφαλής τον Κώστα Σπηλιόπουλος, ψηφοδέλτιο στο οποίο μετέχω ως υποψήφιος θέτοντας τον ευατό μου στην κρίση σας.

Τα δεδομένα έχουν τεθεί. Προσβλέπω στο εκλογικό αποτέλεσμα με αισιοδοξία, γιατί διατηρώ πλήρη εμπιστοσύνη στην κρίση των πολιτών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας την Κυριακή θα γυρίσει τη σελίδα της και τη νέα σελίδα θα τη γράψουμε όλοι μαζί.

*Ο Μιλτιάδης Βέρρας είναι τ. βουλευτής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα μπροστά» του Κώστα Σπηλιόπουλου.

 

 

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …