Ανατροπές στο ΚΙΝΑΛ: Ο Καμίνης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας - Αποχωρεί ο Βενιζέλος

Ανατροπές στο ΚΙΝΑΛ: Ο Καμίνης επικεφαλής του ψηφοδελτίου Eπικρατείας - Αποχωρεί ο Βενιζέλος

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Γ. Καμίνης.

Ο Γιώργος Καμίνης θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κινήματος Αλλαγής, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι στην επόμενη Βουλή δεν θα είναι παρών ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Και αυτό γιατί έχει ήδη δηλώσει ότι δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης και αναμενόταν να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής:

Στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές με απόφαση του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τίθεται ο Γιώργος Καμίνης.

Λίγο μετά την εν λόγω ανακοίνωση της κ. Γεννηματά ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε τη δική του απάντηση.

Ολόκληρη η δήλωση του Ευάγγελου ΒενιζέλουΟλόκληρη η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου

«Η κυρία Φώφη Γεννηματά ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα. Στη συνάντησή μας μου είπε πως θεωρεί ότι έχουμε διαφορές ως προς τη γραμμή του ΚΙΝΑΛ, ότι είχε υποθέσει πως επιθυμώ να διαδραματίζω ένα ευρύτερο ρόλο και ότι σε κάθε περίπτωση έχει δεσμευθεί να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ άλλο πρόσωπο. Μου είπε επίσης ότι δεν θα ήθελε να φανεί ότι δεν στηρίζω εκλογικά το ΚΙΝΑΛ και ως εκ τούτου η τελευταία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα μπορούσε να καλυφθεί από εμένα.

Ευχαρίστησα την κυρία Γεννηματά γιατί αντιλαμβάνεται το ρόλο μου ως ευρύτερο, αυτό όμως αντιφάσκει με την πρότασή της για τη συμμετοχή μου στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Εξέφρασα τη βεβαιότητά μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την ευχαρίστησα γιατί θα έχω πλέον τη δυνατότητα, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, να υπερασπιστώ δυναμικά τις θέσεις μου για το μέλλον της Πατρίδας».


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χ. Θεοχάρης: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις - Από 1/5 τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Δε θα δοθεί παράταση για τη διασύνδεση ταμειακών με POS, ξεκαθάρισε ο υφυπουρργός Εθνικής Οικονομίας …