Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ: Επαναστάτης του γλυκού νερού και διαχειριστής πολυκατοικίας ο Πελετίδης

Με μια δημοσίευση στο προφίλ του στο Facebook, ο Πρόεδρος των Ιδιωτικών Υπαλλήλων κ. Δημήτρης Καραγεωργόπουλος καλεί τον Δήμαρχο Πατρέων να μην λέει «ξεδιάντροπα ψέματα» στους συμβασιούχους και να προσλάβει άμεσα 1000 εργαζόμενους όπως διατείνεται. Μάλιστα ο κ. Καραγεωργόπουλος με αφορμή την προεκλογική εμφάνιση του κ. Πελετίδη σε ΓΣ των συμβασιούχων, κάνει αναφορές σε «διαχειριστή πολυκατοικίας» και σε «επαναστάσεις του γλυκού νερού», αναφερόμενος προφανώς στο Δήμαρχο Πατρέων.

Διαβάστε παρακάτω το σχόλιο του κ. Καραγεωργόπουλου:

Αντί ο κ. Πελετίδης να παίζει προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των συμβασιούχων εργαζομένων και να εκμεταλλεύεται την αγωνία και την ανεργία τους, μπορεί κάλλιστα να αξιοποιήσει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και να τους προσλάβει ΟΛΟΥΣ με δίμηνες συμβάσεις.

Χθες σε Γενική Συνέλευση που είχαν οι συνάδελφοι, τους είπε ξεδιάντροπα ψέματα και έριξε γι’ άλλη μια φορά το «μπαλάκι» σε άλλους.

Αν τελικά είναι «επαναστάτης δήμαρχος» και όχι ένας ακόμα «διαχειριστής πολυκατοικίας», να τους προσλάβει όλους με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου. Να υλοποιήσει τις 1000 προσλήψεις που διατείνεται ότι θέλει να κάνει και δεν του το επιτρέπουν οι άλλοι.

Εδώ τα έβαλε με κοτζάμ Κτηματική Υπηρεσία και τη Χρυσή Αυγή και πήγε στα δικαστήρια με το «λαό» δίπλα του...σε 1000 προσλήψεις θα κολλήσει;;;

Τέρμα πια στις...«επαναστάσεις του γλυκού νερού».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα Αριστερά: Προκλητικός, υποκριτής, κυνικός ο κ. Καραμανλής

Το σχόλιό της για την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην Βουλή "Προκλητικός, υποκριτής και κυνικός", αναφέρει …