Δ. Καραγεωργόπουλος: Υπέβαλα μήνυση στον Κεραμιδά γιατί... η πολιτική αναισχυντία έχει και τα όριά της

"Πριν από λίγη ώρα, παρουσία της δικηγόρου μου και συναδέλφων μου συναγωνιστών, προσήλθα στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και κατέθεσα μήνυση σε βάρος του κ. Στάθη Κεραμιδά - Υπεύθυνου Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων, για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης σε βάρος μου.

Η ως άνω μήνυση είναι η απάντηση μου στον πόλεμο λάσπης που έχουν εξαπολύσει κάποιοι σε βάρος μου, με χαρακτηρισμούς και πράξεις που εκδηλώνουν σαφή αμφισβήτηση της τιμής και της υπόληψής μου και ξεπερνούν κάθε ανεκτό και επιβαλλόμενο μέτρο κριτικής και ελέγχου. Πρόκειται για προσωπική επίθεση, με φανερό σκοπό να με μειώσουν προσωπικά και ως συνδικαλιστή, με ειδικό σκοπό να με προσβάλλουν και να με συκοφαντήσουν κατ’ εξακολούθηση. Όσα διακινούνται τους τελευταίους μήνες είναι απολύτως ψευδή και συκοφαντικά, και εντάσσονται στο πλαίσιο μιας ενορχηστρωμένης προσπάθειας κατασυκοφάντησης και δυσφήμισης απέναντι στους συναδέλφους μου, την οικογένειά μου, τον κοινωνικό μου περίγυρο και τους συναγωνιστές συνδικαλιστές συναδέλφους μου, τους χιλιάδες εργαζομένους που εκπροσωπώ και γενικότερα απέναντι σε ολόκληρο τον συνδικαλιστικό και εργατικό κόσμο τόσο της πόλεως των Πατρών αλλά και πανελληνίως.

Η πολιτική αναισχυντία έχει και τα όριά της. Οι αναρτήσεις του κ. Κεραμιδά δείχνουν το μέγεθος της πολιτικής αδιαντροπιάς ορισμένων που στην απελπισία και στην αμηχανία προς την δημόσια κριτική που ασκείται στην μηδέποτε λανθάνουσα παράταξή του και τα στελέχη της δεν διστάζουν να σπιλώνουν με ανοίκειες και παντελώς προσβλητικές εκφράσεις. Λησμονούν, όμως, ορισμένοι ότι η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την κριτική και την αντίθετη άποψη. Κινδυνεύει από αυτούς που αρνούνται την κριτική και συκοφαντούν τον συνδικαλιστικό τους αντίπαλο, βάζοντας κατά παντελώς αυθαίρετο τρόπο “ταμπέλες” όπου τους βολεύει.

Στον κ. Κεραμιδά όπως και ο ίδιος πλέον αντιλαμβάνεται, δεν θα μπορέσω να του ευχηθώ «καλή τύχη» στις νέες του περιπέτειες με τη δικαιοσύνη..."

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κεραμιδάς είχε αναρτήσει στο δημόσιο προφίλ του στο Facebook τα παρακάτω άρθρα:

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …