Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Ενημέρωση για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ

ΕΕΤΑΑ - Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών

Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών: Συμμετοχή στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της ΕΕΤΑΑ (θέσεις ΕΣΠΑ 2019-2020)

Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών συμμετέχει στη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» της ΕΕΤΑΑ, περιόδου 2019 – 2020, με τις εξής κατηγορίες θέσεων:

• Α1.1 Βρέφη από 2 μηνών έως 2,5 ετών (Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών δέχεται βρέφη από 6 μηνών)
• Α1.2 Βρέφη από 8 μηνών έως 2,5 ετών
• Α2 Προ-νήπια από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Διαβάστε την ανακοίνωση ΕΔΩ.

Επισημαίνεται ότι μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες/οι αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), θα ενημερωθούν σχετικά με τις ημερομηνίες εγγραφής των παιδιών τους και την υπογραφή των συμβάσεων με νέα ανακοίνωση, η οποία, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (www.dbda.gr).


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παρεμβάσεις για την ανάπτυξη - Τι αλλάζει για επιχειρήσεις και γυναικεία απασχόληση

Το χαμηλό ποσοστό απασχόλησης των γυναικών στην αγορά εργασίας επισημαίνεται σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις …