Στη Μεσσηνία ο Κριστιάνο Ρονάλντο (φωτο)

Photo: eleftheriaonline

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέλεξε την Μεσσηνία για να κάνει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών.

Λίγα 24ωρα μετά την κατάκτηση του Nations League με την Πορτογαλία, έφθασε μετά τις 5 το απόγευμα με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο κατευθύνθηκε σε γνωστό ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής.

Και όλα αυτά ένα χρόνο από την προηγούμενη επίσκεψη του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού αστέρα στη Μεσσηνία, που είχε συνδυαστεί τότε με την υπογραφή του «αυτοκρατορικού» του συμβολαίου με την Γιουβέντους.

messinia2

Είχε μάλιστα φθάσει πέρυσι στη Μεσσηνία ο μεγαλομέτοχος της «Μεγάλης Κυρίας» και εκ των ιδιοκτητών της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Fiat, Ανδρέα Ανιέλι μαζί με συνεργάτες του για να αποσπάσουν την πολυπόθητη υπογραφή του Πορτογάλου άσου.

messinia3

Παράλληλα από τις αρχές της εβδομάδας στην Μεσσηνία και στην Costa Navarino βρίσκεται για μία ακόμα φορά και ο Γερμανός πρώην συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρος.

Πηγή: eleftheriaonline


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Υποκρισία οι δηλώσεις Κασσελάκη

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ άσκησε κριτική σε δηλώσεις του Στέφανο Κασσελάκη περί καπηλείας του …