«Ένα 24ωρο του Άδωνι»: Άρτια σκηνοθετημένο προεκλογικό σποτ του Γεωργιάδη

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές οι βουλευτές όλων των κομμάτων ετοιμάζονται για να δώσουν την "προεκλογική τους μάχη" ετοιμάζοντας τα όπλα τους.
Ένας εξ αυτών, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης έχει ήδη ετοιμάσει το δικό του... όπλο το -άρτια σκηνοθετημένο- προεκλογικό σποτ που αναρτήθηκε στο YouTube την Πέμπτη. Τίτλος του, "Ένα 24ωρο του Άδωνι" και δείχνει πώς περνά την ημέρα του ο βουλευτής. Από το ξύπνημα στις 6 το πρωί και την πρωινή γυμναστική στο διάδρομο, μέχρι την παρουσία του σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, την δουλειά στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, την παρουσία του στη Βουλή, το τηλεφώνημα από γιο του, το διάλειμμα για… βρώμικο, τη συνάντηση με φίλους του στο καφενείο και την "Ελληνική Αγωγή" όπου ο Άδωνις Γεωργιάδης πίνει καφέ από φλιτζάνι με το όνομα… Ευγενία, τη σύζυγό του.
Στο τέλος μιας κουραστικής μέρας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιστρέφει στο σπίτι του και απευθυνόμενος στον πολίτη δεν παραλείπει την αυτοκριτική, ("φωνάζω καμιά φορά") αλλά στέλνει μήνυμα για ενότητα και στήριξη.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τσίπρας για Κασσελάκη: Θαύματα η Αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο

Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι «το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια παραπέμπει στις πιο μαύρες …