Κύπρος - Serial killer: Σοκάρει ο «Ορέστης» - «Πέταξα εκεί την 6χρονη γιατί το τοπίο ήταν παραμυθένιο» (vid)

Κύπρος - Serial killer: Σοκάρει ο «Ορέστης» - «Πέταξα εκεί την 6χρονη γιατί το τοπίο ήταν παραμυθένιο» (vid)

Ο «Ορέστης» άφησε άφωνες τις Αρχές με την κατάθεσή του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Το τοπίο στη λίμνη Μεμί ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι’ αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και στα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού…».

Αυτή ήταν η «αιτιολογία» του για την πράξη του ενώ οι ανακριτές έκπληκτοι προσπαθούσαν να τον πιέσουν για να μάθουν και άλλα στοιχεία για τη δράση του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Real News, πριν αποκαλυφθεί η σορός της 6χρονης, οι Αρχές πίεσαν τον Νίκο Μεταξά να τους πει σε ποιο σημείο ακριβώς την είχε ρίξει καθώς επίσης και για ακόμη μία γυναίκα, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί αν βρίσκεται εν ζωή.

Τότε ήταν που σε μία κρίση ειλικρίνειας, τους είπε: «Μα καλά τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…», αφήνοντάς τους άφωνους.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Σε κυκλοφορία 136 χλμ. του Αυτοκινητοδρόμου Κεντρικής Ελλάδος – Ε65

Πλέον το ταξίδι Αθήνα – Καρδίτσα διαρκεί 2 ώρες και 35 λεπτά, ενώ το Αθήνα …