Εκλογές: Ποιοι είναι οι διάσημοι που δίνουν την μάχη του σταυρού

Γνωστούς ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο και τον αθλητισμό διαλέγουν και πάλι τα κόμματα προκειμένου να ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια τους και να συγκεντρώσουν την προτίμηση των ψηφοφόρων
Η τραγουδίστρια, Ραλία Χρηστίδου θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Νότιο Τομέα στην Β Αθήνας. Η τραγουδίστρια, που ήταν υποψήφια και στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε με ανάρτηση της στο Facebook τους διαδικτυακούς φίλους της για την υποψηφιότητα της. Η συνταγή των επώνυμων υποψήφιων φαίνεται ότι έφερε αποτελέσματα στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης πήρε πολλούς σταυρούς και κέρδισε την είσοδο του στην ευρωβουλή.
Από τον χώρο του αθλητισμού έκανε την επιλογή της η ΝΔ που επέλεξε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Τάκη Φύσσα να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική. Ο Τάκης Φύσσας που ανήκει στην «χρυσή» Εθνική Ελλάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004 έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του.
Η ηθοποιός, Βάνα Μπάρμπα πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ ότι θα είναι υποψήφια με το ΚΙΝΑΛ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας. Κατά το παρελθόν η ηθοποιός είχε θέσει και πάλι υποψηφιότητα για την ελληνική Βουλή με τον ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης επέλεξε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Μέρα25 την γνωστή συνθέτρια και τραγουδίστρια Νένα Βενετσάνου που έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Μαμαγκάκη και τον Μίκη Θεοδωράκη. Υποψήφιος θα είναι και ο Αντώνης Ξυλούρης, γνωστός ως Ψαραντώνης. Ο Κρητικός λυράρης και αδελφός του Νίκου Ξυλούρη τοποθετήθηκε στην έκτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Μέρα25.
Ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος θα είναι στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ο διάσημος καλλιτέχνης θα είναι στην, τιμητική, 12η θέση του ψηφοδελτίου του Κομμουνιστικού Κόμματος.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Περιοχές με τοπικές βροχές την Πέμπτη 28.3.2024

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, …