Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε με το ΙΧ στον ποταμό Γιόφυρο (pics)

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε με το ΙΧ στον ποταμό Γιόφυρο (pics)

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο άνδρας ο οποίος έπεσε με το ΙΧ του από την γέφυρα, μέσα στον Ποταμό Γιόφυρο στο Ηράκλειο.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε μέσα στον ποταμό. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα, αστυνομία άνδρες της ΕΜΑΚ και δύτες.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου. Περαστικοί είδαν το αυτοκίνητο να κάνει βουτιά στον ποταμό και ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Οι δύτες της ΕΜΑΚ μετά από μεγάλη επιχείρηση, ανέσυραν τον άτυχο οδηγό, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν και άλλους επιβαίνοντες στο όχημα.

kriti gefira1

kriti gefira

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής. Γερανοφόρο όχημα επιστρατεύτηκε για να βγάλει από τον ποταμό το αυτοκίνητο.

Πηγή: cretapost.gr


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Θεοδωρικάκος: Ο θαλασσοδαρμένος Κασσελάκης από τα μαλλιά του πιάνεται

Οπως συνόψισε ο κος Θεωδορικάκος, ο κος Κασσελάκης θα ήταν προτιμότερο να εγκαλέσει τον ξάδελφό …