Μαγνησία: 68χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά το παιδί των γειτόνων του

Μαγνησία: 68χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά το παιδί των γειτόνων του

Επιχείρησε να αποπλανήσει ανήλικο κορίτσι, ηλικίας μόλις 12 ετών, το παιδί των γειτόνων του που γνώριζε από μωρό, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να το δελεάσει και να το οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 68χρονος Βολιώτης κάτοικος στην ευρύτερη περιοχή, ο οποίος χθες μετά από καταγγελία των γονέων της 12χρονης συνελήφθη από αστυνομικούς.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Βόλου, η οποία έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες και χειρίζεται το περιστατικό με διακριτικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Taxydromos.gr, οι γονείς του κοριτσιού επισκέφτηκαν χθες το πρωί το Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλαν σοκαρισμένοι όλα όσα ενημερώθηκαν ότι έκανε ο 68χρονος σε βάρος του κοριτσιού τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο γείτονάς τους φέρεται να διέπραξε ασελγείς πράξεις στην κορούλα τους. Προσπάθησε να τη θωπεύσει στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της έχοντας προηγουμένως λάβει τα μέτρα του για να πλησιάσει το κορίτσι και να του αποσπάσει την προσοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 68χρονος φέρεται να έχει επαναλάβει παρόμοιες πράξεις πριν από τρεις - τέσσερις μέρες.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας σχημάτισε εναντίον του 68χρονου δικογραφία για αποπλάνηση, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.


Πηγή

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

«Φουσκωμένος» ΕΝΦΙΑ και πώς να τον «ξεφουσκώσετε»

Η ΑΑΔΕ άνοιξε εκ νέου την σχετική πλατφόρμα και οι ιδιοκτήτες ακινήτων που έχουν λάβει …